Over ons

Zoals we al op de voorpagina vertelden: het gesleep met spullen (en met kinderen en nóg veel meer spullen) begon ons een beetje tegen te staan. Maar we kamperen 100x liever dan dat we in een hotel gaan zitten. Kortom; we waren toe aan iets anders. Op vakantie in Frankrijk kwamen we in 2009 een plek tegen waar we onze tent wilden opzetten maar waar ook grote klassieke Safaritenten opgezet waren. Het zag er uit als het kamp van Jane Goodall…

Tot onze grote vreugde konden we voor een weekje een van deze tenten huren. De picknicktafel, de slaapzakken, het gasstel: Al die spullen die we in de auto en de aanhanger meesleepten; het kon allemaal ingepakt blijven. Zo wilden we het komend jaar wéér kamperen!

Het ándere kamperen is een website die informatie verstrekt aan huidige en toekomstige kampeerliefhebbers die gesteld zijn op luxe en comfort. In samenwerking met kampeerders en partners proberen wij u van zoveel mogelijk informatie te voorzien over alle nieuwe kampeermogelijkheden. Tevens wordt u door de laatste nieuwtjes en tips op de hoogte gehouden van de laatste trends op kampeergebied.

Op deze website vindt u informatie over het luxe kamperen, Glamping accommodaties, Safaritenten, Lodgetenten en Lodgesuites. Ook kunt u terug vinden op welke Europese campings deze compleet ingerichte tenten staan.

Een onafhankelijk platform met leuke tips en weetjes voor een onvergetelijke vakantie.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.