Glamping

[box] Glamorous kamperen of te wel “Glamping” is dé nieuwe trend van dit moment op het gebied van luxe kampeervakanties. Kamperen met nog meer luxe en comfort. De buitenervaring beleven met de luxe van thuis. Vroeger gingen de vakantiegangers op vakantie met eigen tent, caravan of vouwwagen, maar tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor een volledig ingerichte huurtent of safari lodgetent. De trend is komen overwaaien vanuit het zuiden van Afrika, waar het al heel lang mogelijk is om te slapen in Safaritenten. Glamperen wordt steeds populairder en in steeds meer Europese landen aangeboden. Op en top “Glamping” op mooie, bijzondere en ruime locaties in prachtig afgewerkte luxe tenten. Voor een Glamorous vakantie heeft u keuze uit een Safaritent, de Lodgetent of een Lodgesuite. Alle drie de tenten zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, inventaris en meubilair. Daarnaast beschikt de Safaritent over een houten vloer, een tweepersoons boxspring, de Lodgetent over een douche met toilet en de Lodgesuite beschikt zelfs over een bad en toilet. De tenten zijn sfeervol en luxueus ingericht en van alle gemakken voorzien. Glamping is al het goede van de camping, zonder compromissen. Het ándere kamperen! Wij hebben de onderstaande Glampings geselecteerd.[/box]

Seefeld Sarnen-Zwitserland

Camping Seefeld Sarnen gelegen in de bergen van Zwitserland aan het meer van Sarnen is een unieke kampeerervaring. Naast het zwemparadijs en restaurant zijn er ook andere faciliteiten te beleven op de camping zoals een springschans in het meer, tennisbanen of boottochtjes. Beleef een luxe campingvakantie op hoog niveau.

Bekijk hier camping Seefeld Sarnen

Weekend-Italië

Camping Weekend is een echte familie camping en zorgt voor veel vakantieplezier aan het Gardameer. De camping ligt tussen de olijfgaarden en heeft een panoramische uitzicht over het meer en de achterliggende dorpen en bergen. Niemand hoeft zich te vervelen want camping Weekend biedt een scala aan mogelijkheden voor jong en oud.

Bekijk hier camping Weekend

Wilt u meer informatie over Glamping lezen? Bekijk dan de website over Glamping!