Vakantie met camper of safaritent in Zweden

Een vakantie met de camper blijkt gewild. Vandaag de dag zijn er 1,3 miljoen campers in Europa en dit aantal blijft stijgen. Lars Isacson, CEO van de Zweedse campingbond SCR, merkt dat steeds meer mensen genieten van het reizen met een camper. Vakantiegangers die reizen per camper hebben de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen en ervaren de lange lichte zomernachten in een stad of in de ongerepte natuur in Zweden.

Samen met de campingorganisaties in de andere Noord Europese landen heeft SCR de handen ineen geslagen en investeert extra in de service en diensten voor campers. Ook de mogelijkheden om een camper in Zweden te huren zijn uitgebreid. Kijk op www.scr.se voor meer informatie en/of huur een camper.

Safaritent

Vakantiegangers die liever overnachten in een tent maar niet hun eigen kampeerspullen willen meebrengen, kunnen verblijven in een luxe Tendi Safaritent op Camping Storängens in de regio Värmland. De safaritent is comfortabel ingericht met een eenvoudig maar compleet ingericht keukenblok en fijne bedden. De Tendi Safaritenten staan op een grasbodem met ruime, vlakke plaatsen en heeft uitzicht op de rivier.

De omgeving van Camping Storängens biedt voor ieder wat wils: elanden spotten tijdens een elandsafari of lekker rondkuieren in een gezellige stad als Karlstad. De prachtig groene heuvels van Värmland lonken om tijdens een stevige fiets- of wandeltocht ontdekt te worden. 

http://www.tourpress.nl/nieuws/3/Bestemmingen/19589/Vakantie-met-camper-of-safaritent-in-Zweden-